You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ORAR: L-V 8:00 - 16:00
||
Vindem numai persoanelor juridice !

Categorii

  • Cart

  • Cosul este gol!

Despre noi

WAWEL.RO – Furnizor de papetărie Cluj


Nu ne place să povestim foarte multe despre istoria brandului WAWEL.RO. Aceasta reiese din orele de muncă depusă pentru a lansa această afacere online și pentru a-ți aduce mai aproape produsele dorite. Poți citi istoria noastră în fiecare produs achiziționat.

Suntem un furnizor de papetărie Cluj profesionist. La noi vei găsi produse de papetărie, formulare tipizate, stick-ui, tastaturi, mouse, hartie pentru copiatoare si diverse cartuse pentru toner.


Cartuș toner Cluj

Ai nevoie de un cartuș toner Cluj? Suntem aici și îți punem la dispoziție acest produs, alături de o întreagă gamă de produse conexe la cele mai atractive prețuri. Așa cum te-ai obișnuit, cel mai la îndemână magazin online.

Hârtie copiatoare Cluj

Vrei să cumperi hârtie pentru copiatoare? Nu te mai deplasa la un magazin fizic. Ai cele mai bune oferte pentru tine la Wawel.ro – cel mai la îndemână magazin online. Comanda ta este la un click distanță.

Stickuri, tastaturi, mouse

Ai nevoie de stickuri, tastaturi și mouse în Cluj? Intră pe Wawel.ro și vei găsi tot ce îți dorești. Livrarea este rapidă, iar prețurile sunt convenabile. De asemenea, te putem ajuta și cu alte produse din gama de papetărie.


FORMULARE TIPIZATE CLUJ

Misiunea noastră este una simplă: să-ți furnizăm cele necesare într-un timp cât mai scurt, la un preț cât mai convenabil pentru ambele părți. Suntem obiectivi, iar când facem afaceri le facem pentru satisfacția clienților și binele companiei. Credem în schimburile corecte.

Noi îți oferim cele mai calitative produse de papetărie din Cluj, iar tu plătești exact atât cât merită fiecare produs. Am gândit întreaga afacere pentru a dezvolta o relație de prietenie cu cei ce vizitează magazinul nostru. Ne bazăm pe încredere, pe corectitudine și pe bun simț.


Testimoniale

Mary Taba

“Guys, you rock! Made a purchase at your store recently. The order has been shipped and delivered on time. The quality is superb! The price is quite reasonable. Told all my friends about your excellent service and the variety of choice. I think I’ll be your loyal customer in future as well. I wish your store many more years of prosperity.”

Virginia Ubert

“Having the distressing experience with some online shops before decided to say ‘’THANK YOU” to all personnel of this store. You are not only friendly, but deliver really good products in the shortest possible terms. In a word, I am absolutely happy with my purchase and the service. Everything was perfect!”