You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ORAR: L-V 8:00 - 16:00
||
Vindem numai persoanelor juridice !

Categorii

  • Cart

  • Cosul este gol!

Confectionata din piele naturala. Compartiment interior tip organizer. Compartiment pentru laptop.Fermoar interior si co..
Confectionata din piele naturala. Compartiment interior tip organizer. Compartiment pentru laptop.Fermoar interior si compartiment cu plasa. Compartimentul principal se poate incuia. Bareta detasabila pentru umar. Dimensiuni: 42 x 30 x 12 cm. Culoare: maro...
Compartiment principal cu sectiune tip organizer. Buzunar interior cu fermoar. Bareta detasabila pentru umar.Buzunar cu ..
Compartiment principal cu sectiune tip organizer. Buzunar interior cu fermoar. Bareta detasabila pentru umar.Buzunar cu clapa, buzunar cu fermoar pe spate. Dimensiuni: 38 x 28 x 8 cm. Culoare: negru...
Compartiment principal cu sectiune tip organizer. Buzunar interior cu fermoar. Bareta detasabila pentru umar.Buzunar cu ..
Compartiment principal cu sectiune tip organizer. Buzunar interior cu fermoar. Bareta detasabila pentru umar.Buzunar cu clapa, buzunar cu fermoar pe spate. Dimensiuni: 38 x 28 x 8 cm. Culoare: rosu...
2 compartimente mari cu buzunare cu fermoar in interior. Buzunar frontal cu clapa. Compartimente in fata si in spate cu ..
2 compartimente mari cu buzunare cu fermoar in interior. Buzunar frontal cu clapa. Compartimente in fata si in spate cu fermoar.Bareta pentru umar detasabila. Dimensiuni: 36 x 18 x 10 cm. Culoare: negru...
Confectionata din aluminiu cu structura rezistenta la zgarieturi. Prevazuta cu buzunare pentru card-uri si suport instru..
Confectionata din aluminiu cu structura rezistenta la zgarieturi. Prevazuta cu buzunare pentru card-uri si suport instrumente de scris. Inchidere cu cifru.Dimensiune (L x h x l): 47 x 15 x 36 cm. Greutate: 2,5 kg...
Confectionata din imitatie piele DuraHide. Compartiment principal. Compartiment interior cu buzunare.Inchidere cu cifru...
Confectionata din imitatie piele DuraHide. Compartiment principal. Compartiment interior cu buzunare.Inchidere cu cifru. Dimensiuni: 45 x 31 x 10 cm. Greutate: 1,8 kg...
Confectionata din polyester DuraNappa si DuraFibre de culoare neagra. Compartiment principal. Husa detasabila pentru lap..
Confectionata din polyester DuraNappa si DuraFibre de culoare neagra. Compartiment principal. Husa detasabila pentru laptop cu bareta ajustabila pentru umar.Compartiment interior cu buzunare. Inchidere cu cifru. Dimensiuni: 46 x 33.5 x 11 cm. Greutate: 1,8 kg...
Confectionata din poliester DuraTuff 600. Compartimentul pentru laptop este integral captusit. Prevazuta cu compartiment..
Confectionata din poliester DuraTuff 600. Compartimentul pentru laptop este integral captusit. Prevazuta cu compartiment pentru documente. Compartiment frontal cu inchidere cu clapa.Maner si bareta pentru umar detasabila. Dimensiune: (l x L x H): 43 x 32 x 12 cm. Greutate: 1.2 kg...
Confectionat din polyester DuraTuff 1680 Acceptat ca bagaj de mana pentru majoritate companiilor aeriene. Compartiment p..
Confectionat din polyester DuraTuff 1680 Acceptat ca bagaj de mana pentru majoritate companiilor aeriene. Compartiment principal captusit pentru laptop. Compartiment frontal tip organizercu fermoar.Compartiment cu fermoar. Prevazut cu maner retractabil si rotile. 2 dintre compartimente se pot incuia..
Confectionata din polyester DuraTuff 600. Curele cu arici pentru securitatea laptopului. In interior compartimente pentr..
Confectionata din polyester DuraTuff 600. Curele cu arici pentru securitatea laptopului. In interior compartimente pentru instrument de scris, CDuri si carduri.Buzunar frontal extern cu capac, contine buzunar mic pentru telefon mobil. Compartiment in spate pentru documente. Bareta detaaabila pentru ..
Confectionata din polyester Durafibre. Compartiment principal captusit pentru laptop. Buzunar frontal tip organizer cu f..
Confectionata din polyester Durafibre. Compartiment principal captusit pentru laptop. Buzunar frontal tip organizer cu fermoar. Buzunar in spate cu fermoar.Buzunar mic in spate cu inchidere cu arici. Prevazuta cu maner si bareta de umar detasabila. Dimensiune compartiment laptop: 43 x 30 x 6 cm. Dim..
Confectionata din polyester DuraTuff600 de culoare neagra. Compartiment captusit pentru laptop. Buzunar frontal tip orga..
Confectionata din polyester DuraTuff600 de culoare neagra. Compartiment captusit pentru laptop. Buzunar frontal tip organizer.Buzunar frontal si pe spate cu fermoar. Bareta detasabila pentru umar. Dimensiuni(Lxlxh): 40 x 29 x 15 cm.Greutate: 0,9 kg...
Confectionata din imitatie piele DuraSkin. Compartiment principal cu separator. Sectiune organizator pe capac cu suport ..
Confectionata din imitatie piele DuraSkin. Compartiment principal cu separator. Sectiune organizator pe capac cu suport instrumente scris, buzunar mic cu fermoar, suport carti de vizita.Buzunare laterale cu clapa. Margine intarita cu plastic pentru rezistenta suplimentara si durabilitate. Inchidere ..
Confectionata din imitatie de piele neagra. Compartiment incapator care se incuie, 2 buzunare laterale. Manere si bareta..
Confectionata din imitatie de piele neagra. Compartiment incapator care se incuie, 2 buzunare laterale. Manere si bareta pentru umar detasabila.Buzunar interior pentru laptop de 17” (36 x 24 x 4 cm). Accesorii nichelate si inchidere cu cifru. Maner retractabil special de trolley si rotile. Dimensiun..
6 buzunare pentru carduri in compartimentul cu clapa. Compartiment intern si compartiment extern cu fermoar. 2 compartim..
6 buzunare pentru carduri in compartimentul cu clapa. Compartiment intern si compartiment extern cu fermoar. 2 compartimente cu burduf.Inchidere cu clema care se poate incuia, bareta detasabila pentru umar. Dimensiuni(L x l): 26,5 x 16 cm. Culoare: maro...
Geanta din neopren pentru protejarea laptop-ului. De culoare neagra si cusaturi rosii.Prevazuta cu manere si bareta pent..
Geanta din neopren pentru protejarea laptop-ului. De culoare neagra si cusaturi rosii.Prevazuta cu manere si bareta pentru umar. Dimensiune: (l x L x H) : 38 x 28 x 5 cm. Greutate: 0.30 kg...
Confectionata din polyester DuraTuff1680. Buzunar cu fermoar in spate captusit pentru laptop. Buzunar cu burduf cu fermo..
Confectionata din polyester DuraTuff1680. Buzunar cu fermoar in spate captusit pentru laptop. Buzunar cu burduf cu fermoar. Compartiment tip organizer.Protectie pe spate pentru confort. Dimensiune compartiment laptop: 28 x 34 x 4 cm. Prevazut cu maner si barete pentru spate captusite. Dimensiuni: 31..
Rucsac pentru laptop confectionat din material texturat de calitate superioara. Interiorul este integral captusit pentru..
Rucsac pentru laptop confectionat din material texturat de calitate superioara. Interiorul este integral captusit pentru a proteja laptopul. Buzunare laterale pentru CD-uri. Buzunare frontale cu fermoar. Dimensiuni : 32,5 x 45,5 x 10 cm. Greutate: 0,9 kg. Culoare: negru...
Confectionata din piele maro. 3 compartimente cu burduf. Compartiment intern si extern cu fermoar. Inchidere cu clapa ca..
Confectionata din piele maro. 3 compartimente cu burduf. Compartiment intern si extern cu fermoar. Inchidere cu clapa care se poate incuia. Compartiment intern cu organizer.Bareta pentru umar detasabila. Dimensiuni: 42 x 31 x 16 cm. Culoare: maro...
Confectionata din piele naturala. 2 compartimente principale, 1 captusit pentru laptop cu clapa protectoare.Buzunar fron..
Confectionata din piele naturala. 2 compartimente principale, 1 captusit pentru laptop cu clapa protectoare.Buzunar frontal tip organizer; buzunar in spate cu inchidere cu arici. Saculet detasabil pentru cablu, bareta detasabila pentru umar. Greutate: 1,9 kg. Dimensiuni: 42 x 34 x 14 cm. Culoare: ne..
Confectionata din piele neagra. 3 compartimente cu burduf. Compartiment intern si extern cu fermoar. Inchidere cu clapa ..
Confectionata din piele neagra. 3 compartimente cu burduf. Compartiment intern si extern cu fermoar. Inchidere cu clapa care se poate incuia. Compartiment intern cu organizer.Bareta pentru umar detasabila. Dimensiuni: 42 x 31 x 16 cm. Culoare: negru...
Confectionata din imitatie piele neagra DuraBuck. Cu 2 compartimente spatioase cu fermoar. Compartiment tip organizer. B..
Confectionata din imitatie piele neagra DuraBuck. Cu 2 compartimente spatioase cu fermoar. Compartiment tip organizer. Buzunar in spate cu fermoar. Catarame nichelate.Prevazuta cu maner si bareta de umar detasabila. Inchidere cu clapa care se poate incuia. Dimensiuni: 40.5 x 31 x 14 cm. Greutate: 1...