You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ORAR: L-V 8:00 - 16:00
||
Vindem numai persoanelor juridice !

Categorii

  • Cart

  • Cosul este gol!

Confectionata din imitatie din piele neagra DuraNappa. Buzunar pentru documente si suport pentru instrumente de scris. B..
Confectionata din imitatie din piele neagra DuraNappa. Buzunar pentru documente si suport pentru instrumente de scris. Buzunare pentru carti de vizita si carduri si buzunar pentru blocnotes. Dimensiuni: 26 x 30 x 2 cm. Greutate: 0.6 kg...
Confectionata din imitatie piele neagra. Prevazuta cu buzunare interioare pentru documente, carti de vizita,card-uri si ..
Confectionata din imitatie piele neagra. Prevazuta cu buzunare interioare pentru documente, carti de vizita,card-uri si 4 inele 30mm de caiet mecanic. Dimensiuni : 26 x 35 x 5 cm. Greutate : 0,4 kg...
Confectionata din piele neagra. Buzunar pentru blocnotes, buzunar pentru documente si suport instrument de scris, buzuna..
Confectionata din piele neagra. Buzunar pentru blocnotes, buzunar pentru documente si suport instrument de scris, buzunare pentru USB. Prevazuta cu buzunare pentru carduri/carti de vizita si calculator, buzunar cu fermoar, 4 inele de 17 mm de caiet mecanic. Dimensiuni: 26 x 35 x 4 cm. Greutate: 0.87..
Confectionata din piele neagra. Buzunar pentru blocnotes, buzunar pentru documente si suport instrument de scris, buzuna..
Confectionata din piele neagra. Buzunar pentru blocnotes, buzunar pentru documente si suport instrument de scris, buzunare pentru USB. Prevazuta cu buzunare pentru carduri/carti de vizita si calculator, buzunar cu fermoar, 4 inele de 17 mm de caiet mecanic. Dimensiuni: 30 x 36 x 7 cm. Greutate: 1.10..
Mapa pentru conferinte confectionata din piele de calitate. Prevazuta cu calculator. Buzunar lateral pentru notite. Supo..
Mapa pentru conferinte confectionata din piele de calitate. Prevazuta cu calculator. Buzunar lateral pentru notite. Suport pentru pix. Suport pentru carti de vizita. Dimensiuni: 24.5 x 32.5 x 1.5 cm...
Confectionata din imitatie din piele neagra DuraNappa. Prevazut cu buzunar pentru blocnotes. Buzunare cu burduf. Suport ..
Confectionata din imitatie din piele neagra DuraNappa. Prevazut cu buzunar pentru blocnotes. Buzunare cu burduf. Suport instrument de scris, calculator si buzunare pentru carti de credit si carduri.Dimensiune: 25.5 x 34 x 5 cm. Greutate: 0.70 kg...
Confectionata din imitatie de piele neagra. Buzunar pentru blocnotes A4. Suport pentru memory stick.Suport pentru instru..
Confectionata din imitatie de piele neagra. Buzunar pentru blocnotes A4. Suport pentru memory stick.Suport pentru instrumente de scris. Suport pentru carti de vizita si carduri. Buzunar pentru documente si dosare. Inchidere cu fermoar. Dimensiuni (Lxlxh): 27 x 34,5 x 4 cm. Greutate: 0,6 kg...
Confectionata din imitatie din piele neagra DuraNappa. Prevazuta cu 4 inele de 20mm de caiet mecanic, buzunar pentru blo..
Confectionata din imitatie din piele neagra DuraNappa. Prevazuta cu 4 inele de 20mm de caiet mecanic, buzunar pentru blocnotes si suport pentru instrument de scris Buzunar cu burduf, buzunar pentru carduri, calculator.Dimensiune: 26 x 35 x 5 cm. Greutate: 0.80 kg...
Confectionat din piele neagra. 6 buzunare pentru carduri. 4 buzunare mai mari pentru bilete. Buzunar transparent pentru ..
Confectionat din piele neagra. 6 buzunare pentru carduri. 4 buzunare mai mari pentru bilete. Buzunar transparent pentru pasaport. Dimensiune: 13 x 22.5 x 1.2 cm. Greutate: 0.12 kg...