You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ORAR: L-V 8:00 - 16:00
||
Vindem numai persoanelor juridice !

Categorii

  • Cart

  • Cosul este gol!

Contine: CD de curatare cu program cu imagine si sunet- animat. CD-ul de curatare cu perii antistatice curata praful, as..
Contine: CD de curatare cu program cu imagine si sunet- animat. CD-ul de curatare cu perii antistatice curata praful, asigurand buna functionare a CD-ROM-ului. Protejeaza si ingrijeste unitatile de DVD si CD.Asigura o durata lunga de viata si creste viteza de citire. Pentru a curata unitatea CD/DVD,..
200 ml gel de curatare si laveta din microfibra (20 x 20 cm.) pentru curatarea urmelor de pe ecrane TFT/LCD si plasma. A..
200 ml gel de curatare si laveta din microfibra (20 x 20 cm.) pentru curatarea urmelor de pe ecrane TFT/LCD si plasma. Aplicati spray pe laveta, curatati suprafata si indepartati lichidul ramas cu partea uscata a lavetei...
Praful, grasimea sau umezeala sunt inlaturate foarte rapid si eficient lasand o suprafata curata si uscata. Curata perfe..
Praful, grasimea sau umezeala sunt inlaturate foarte rapid si eficient lasand o suprafata curata si uscata. Curata perfect orice tip de monitoare, televizoare cu ecran plat, tablete, telefoane mobile etc., oferind o stralucire de invidiat. Dimensiuni: 40 x 40 cm...
Laveta din microfibra pentru suprafete sensibile este ideala in indepartarea grasimilor si a mizeriei de pe ecranele tel..
Laveta din microfibra pentru suprafete sensibile este ideala in indepartarea grasimilor si a mizeriei de pe ecranele televizoarelor, calculatoarelor, oglinzilor sau ochelarilor. Este creata special pentru a curata orice suprafata sensibila fara sa o zgarie si fara sa lase urme, dare sau scame...
Fluidul din servetel nu contine alcool si este antistatic. Servetele uscate pentru curatarea usoara a monitoarelor TFT/L..
Fluidul din servetel nu contine alcool si este antistatic. Servetele uscate pentru curatarea usoara a monitoarelor TFT/LCD, monitoare laptop, PDA-uri, proiectoare. Folositi servetelul umed pentru curatarea completa a suprafetei si apoi folositi servetelul uscat pentru a sterge excesul de lichid. Amb..
10 servetele umede si 10 servetele uscate, ambalate individual. Fluidul din servetel nu contine alcool si este antistati..
10 servetele umede si 10 servetele uscate, ambalate individual. Fluidul din servetel nu contine alcool si este antistatic. Contine 10 servetele umede/10 servetele uscate (100 x 140 mm). Individual ambalate, pentru curatarea usoara a monitoarelor TFT/LCD, monitoare laptop, PDA-uri, proiectoare. Folos..
Contine 20 servetele umede ( 140 x 100 mm) ambalate individual in pliculete. Curata si dezinfecteaza telefoanele. Sterge..
Contine 20 servetele umede ( 140 x 100 mm) ambalate individual in pliculete. Curata si dezinfecteaza telefoanele. Stergeti carcasa telefonului si receptorul pana urmele sunt indepartate.Lasati dezinfectantul sa actioneze un minut si apoi indepartati orice urma cu un servetel curat si uscat. Ambalare..
Fluidul din servetel nu contine alcool si este antistatic. Contine 100 de servetele umede (dimensiune 110 x 93 mm). Serv..
Fluidul din servetel nu contine alcool si este antistatic. Contine 100 de servetele umede (dimensiune 110 x 93 mm). Servetele umede pentru curatarea usoara a monitoarelor TFT/LCD, monitoare laptop, PDA-uri, proiectoare. Folositi servetelul med pentru curatarea completa a suprafetei si apoi, daca e n..
Servetele umede ambalate individual pentru curatarea usoara a telefoanelor si tabletelor. Materialul din microfibra de 1..
Servetele umede ambalate individual pentru curatarea usoara a telefoanelor si tabletelor. Materialul din microfibra de 100 gr/mp îndeparteaza amprentele, praful si murdaria. Lichidul nu contine alcool si are efect antistatic. Dimensiuni: 140 x 100 mm...
Fluidul din servetel nu contine alcool si este antistatic. Servetele uscate pentru curatarea usoara a monitoarelor TFT/L..
Fluidul din servetel nu contine alcool si este antistatic. Servetele uscate pentru curatarea usoara a monitoarelor TFT/LCD, monitoare laptop, PDA-uri, proiectoare. Folositi servetelul umed pentru curatarea completa a suprafetei si apoi folositi o laveta uscata pentru a sterge excesul de lichid. Amba..
Servetel umed pentru curatarea carcaselor de calculator, tastaturilor si suprafetelor din metal. Nu se foloseste pe ecra..
Servetel umed pentru curatarea carcaselor de calculator, tastaturilor si suprafetelor din metal. Nu se foloseste pe ecran sau display. Contine 100 servetele umede (130 x 200 mm)...
Spray de curatare 250 ml in tub de aluminiu; 1 laveta din microfibra (40 x 40 cm). Pentru curatarea plasmelor, monitoare..
Spray de curatare 250 ml in tub de aluminiu; 1 laveta din microfibra (40 x 40 cm). Pentru curatarea plasmelor, monitoarelor TFT/LCD, laptop-uri. Fluidull din servetel nu contine alcool si este antistatic. Aplicati spray pe laveta, curatati suprafata si indepartati lichidul ramas cu partea uscata a l..
Contine: spray de curatare 250 ml; 1 laveta din microfibra (400 x 400 mm). Pentru curatarea ecranelor de computer sau no..
Contine: spray de curatare 250 ml; 1 laveta din microfibra (400 x 400 mm). Pentru curatarea ecranelor de computer sau notebook-urilor. Îndeparteaza usor amprentele, praful si murdaria. Aplicare: se pulverizeaza pe laveta din microfibra, curatati monitorul bine si îndepartati excesul de lichid cu lav..
Contine: - 250ml spray curatare whiteboard - 4 markere- 20 servetele uscate (dimensiune: 145x200mm) - Burete magnetic - ..
Contine: - 250ml spray curatare whiteboard - 4 markere- 20 servetele uscate (dimensiune: 145x200mm) - Burete magnetic - Rezerve pentru burete magnetic (12 buc)- Magneti 10 buc. - Suport orizontal pentru 6 markere..
Spray de curatare 25 ml in tub de aluminiu; laveta din microfibra (20 x 20 cm). Ambalat in blister, contine buzunar pent..
Spray de curatare 25 ml in tub de aluminiu; laveta din microfibra (20 x 20 cm). Ambalat in blister, contine buzunar pentru calatorie. Pentru curatarea dispozitivelor "touch" cum sunt IPad-uri sau smartphone-uri.Aplicati spray pe laveta, curatati computerul sau smartphone-ul si, daca este necesar ind..
Se foloseste pentru curatarea si dezinfectarea tastaturilor. Kitul contine: spray 50ml, 1 burete tastatura, 1 tampon pen..
Se foloseste pentru curatarea si dezinfectarea tastaturilor. Kitul contine: spray 50ml, 1 burete tastatura, 1 tampon pentru curatare.Ambalare: 12 buc/cutie...
Spray adeziv transparent, care poate lipi hârtie, carton si alte materiale usoare. Contine 400 mlAmbalare: 12 buc/cutie..
Spray adeziv transparent, care poate lipi hârtie, carton si alte materiale usoare. Contine 400 mlAmbalare: 12 buc/cutie...
Contine: Spray cu 400 ml aer inflamabil cu tub subtire. Se foloseste pentru curatarea tastaturilor, imprimantelor, carca..
Contine: Spray cu 400 ml aer inflamabil cu tub subtire. Se foloseste pentru curatarea tastaturilor, imprimantelor, carcaselor de calculatoare, copiatoare, faxuri etc. Pentru accesul in locurile greu accesibile, folositi tubul subtire de plastic. Ambalare: 12 buc/cutie...
Contine: Spray cu 400 ml. aer inflamabil. Presiune marita. Pentru curatarea tastaturilor, imprimantelor, carcaselor de c..
Contine: Spray cu 400 ml. aer inflamabil. Presiune marita. Pentru curatarea tastaturilor, imprimantelor, carcaselor de computer, faxurilor etc. Pentru accesul in locurile dificile aplicati tubul din plastic.Ambalare: 12 buc/cutie...
Contine: Spray cu 600 ml aer inflamabil cu tub subtire. Se foloseste pentru curatarea tastaturilor, imprimantelor, carca..
Contine: Spray cu 600 ml aer inflamabil cu tub subtire. Se foloseste pentru curatarea tastaturilor, imprimantelor, carcaselor de calculatoare, copiatoare, faxuri etc. Pentru accesul in locurile greu accesibile, folositi tubul subtire de plastic.Ambalare: 12 buc/cutie...
Spray 200 ml. aerosol. Pentru indepartarea etichetelor din hartie. Aplicati spray DF-1220 pe eticheta, lasati sa actione..
Spray 200 ml. aerosol. Pentru indepartarea etichetelor din hartie. Aplicati spray DF-1220 pe eticheta, lasati sa actioneze cateva secunde si apoi indepartati eticheta.Ambalare: 12 buc/cutie...
Spray 250 ml. Spray pentru curatare monitoare TFT/LCD si laptop-uri. Aplicati spray pe o laveta curata, curatati suprafa..
Spray 250 ml. Spray pentru curatare monitoare TFT/LCD si laptop-uri. Aplicati spray pe o laveta curata, curatati suprafata si, daca e necesar, inlaturati excesul de lichid folosind partea uscata a lavetei.Ambalare: 12 buc/cutie...
Contine: spray 250 ml. Pentru curatarea suprafatelor din plastic si metal, cum ar fi imprimantele, carcasele, tastaturi ..
Contine: spray 250 ml. Pentru curatarea suprafatelor din plastic si metal, cum ar fi imprimantele, carcasele, tastaturi si telefoane. Aplicati spray pe o laveta curata, curatati suprafata si, daca este necesar, inlaturati excesul de lichid folosind un servetel uscat. Nu se foloseste pe ecran sau dis..
Spray pentru curatarea si dezinfectarea monitoarelor, notebook-urilor etc. Aplicare: se pulverizeaza pe o laveta din mic..
Spray pentru curatarea si dezinfectarea monitoarelor, notebook-urilor etc. Aplicare: se pulverizeaza pe o laveta din microfibra, curatati monitorul bine si indepartati excesul de lichid cu laveta uscata. Pentru dezinfectarea suprafetei, utilizati aproximativ 20 ml/mp si lasati lichidul sa actioneze ..
Spray 125 ml dezinfectant. Pentru curatarea si dezinfectarea carcaselor de computer, imprimantelor, faxurilor etc. Aplic..
Spray 125 ml dezinfectant. Pentru curatarea si dezinfectarea carcaselor de computer, imprimantelor, faxurilor etc. Aplicati spray pe o laveta si stergeti suprafata complet pana orice urma este indepartata.Lasati dezinfectantul sa actioneze un minut si apoi indepartati orice urma cu o laveta uscata s..
Contine: Spray 400 ml. spuma. Pentru curatarea eficienta si completa a suprafetelor din plastic sau suprafetelor colorat..
Contine: Spray 400 ml. spuma. Pentru curatarea eficienta si completa a suprafetelor din plastic sau suprafetelor colorate ale computerelor si echipamentelor de birou.Aplicati spuma pe o laveta din microfibra sau direct pe suprafata murdara. Lasati spuma sa actioneze cateva secunde inainte de sterger..
Folosit pentru îndepartarea simpla si curata a etichetelor adezive. Contine 15 ml. Ambalare: 12 buc/cutie...
Folosit pentru îndepartarea simpla si curata a etichetelor adezive. Contine 15 ml. Ambalare: 12 buc/cutie...
Tub 250 ml ulei. Curata si intretine cutitele distrugatoarelor de documente. Aplicati ulei pe o coala de hartie si intro..
Tub 250 ml ulei. Curata si intretine cutitele distrugatoarelor de documente. Aplicati ulei pe o coala de hartie si introduceti in distrugator...