You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ORAR: L-V 8:00 - 16:00
||
Vindem numai persoanelor juridice !

Categorii

  • Cart

  • Cosul este gol!

Material PP transparent. Adeziv permanent.Se recomanda pentru brosuri, liste de preturi sau de telefon. Folosite la cata..
Material PP transparent. Adeziv permanent.Se recomanda pentru brosuri, liste de preturi sau de telefon. Folosite la cataloage, bibliorafturi, caiete mecanice, dosare, mape, oferte, prezentari.Dimensiuni : 220 x 305 mm (A4). Ambalare : 10 buc./set...
Material PP transparent. Adeziv permanent.Se recomanda pentru brosuri, liste de preturi sau de telefon. Folosite la cata..
Material PP transparent. Adeziv permanent.Se recomanda pentru brosuri, liste de preturi sau de telefon. Folosite la cataloage, bibliorafturi, caiete mecanice, dosare, mape, oferte, prezentari.Dimensiuni : 158 x 218 mm (A5). Ambalare : 10 buc./set...
Material PP transparent. Adeziv permanent.Pentru CD/DVD/dischete. Clapa cu pastila adeziva non-permanenta.Folosite la ca..
Material PP transparent. Adeziv permanent.Pentru CD/DVD/dischete. Clapa cu pastila adeziva non-permanenta.Folosite la cataloage, bibliorafturi, caiete mecanice, dosare, mape, oferte, prezentari. Dimensiuni: 126 x 126 mm. Ambalare : 6 buc./set...
Material PP transparent. Adeziv permanent. Acces vertical sau lateral. Poate contine pana la 16 carti de vizita. Dimensi..
Material PP transparent. Adeziv permanent. Acces vertical sau lateral. Poate contine pana la 16 carti de vizita. Dimensiuni : 60 x 95 mm.Ambalare : 10 buc/set. Folosite la bibliorafturi, caiete mecanice, dosare, mape, plicuri, scrisori, prezentari...
Material PP transparent. Adeziv permanent. Acces vertical sau lateral. Poate contine pana la 16 carti de vizita. Dimensi..
Material PP transparent. Adeziv permanent. Acces vertical sau lateral. Poate contine pana la 16 carti de vizita. Dimensiuni : 95 x 60 mm.Ambalare : 10 bu./set. Folosite la bibliorafturi, caiete mecanice, dosare, mape, plicuri, scrisori, prezentari...
Material PP transparent. Adeziv permanent. Se recomanda pentru brosuri, liste de preturi sau de telefon. Folosite la cat..
Material PP transparent. Adeziv permanent. Se recomanda pentru brosuri, liste de preturi sau de telefon. Folosite la cataloage, bibliorafturi, caiete mecanice, dosare, mape, oferte, prezentari.Dimensiuni: 100 x 100 mm. Ambalare : 10 buc./set...
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 210 x 297 mm. 1 eticheta ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 210 x 297 mm. 1 eticheta / coala. Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 57 mm. 10 eticheta ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 57 mm. 10 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de o..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 48 mm. 12 eticheta ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 48 mm. 12 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de o..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 49,5 mm. 12 etichet..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 49,5 mm. 12 etichete / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 63,5 x 72 mm. 12 eticheta..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 63,5 x 72 mm. 12 eticheta / coala...
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 67,7 mm. 12 eticheta..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 67,7 mm. 12 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 97 x 42,4 mm. 12 eticheta..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 97 x 42,4 mm. 12 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 42,3 mm. 14 etichet..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 42,3 mm. 14 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 99,1 x 38,1 mm. 14 etiche..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 99,1 x 38,1 mm. 14 eticheta / coala...
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 50,8 mm. 15 eticheta..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 50,8 mm. 15 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 37 mm. 16 eticheta ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 37 mm. 16 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de o..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 63,5 x 46,6 mm. 18 etiche..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 63,5 x 46,6 mm. 18 eticheta / coala...
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 199,6 x 144,5 mm. 2 etich..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 199,6 x 144,5 mm. 2 eticheta / coala...
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 210 x 148 mm. 2 eticheta ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 210 x 148 mm. 2 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de o..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 63,5 x 38,1 mm. 21 etiche..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 63,5 x 38,1 mm. 21 eticheta / coala...
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 42,4 mm. 21 eticheta..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 42,4 mm. 21 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 25,4 mm. 22 etichet..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 105 x 25,4 mm. 22 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 64,6 x 33,9 mm. 24 etiche..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 64,6 x 33,9 mm. 24 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul d..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 35 mm. 24 eticheta /..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 35 mm. 24 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de op..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 37 mm. 24 eticheta /..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 37 mm. 24 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de op..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 30 mm. 27 eticheta /..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 30 mm. 27 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de op..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 210 x 99 mm. 3 eticheta /..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 210 x 99 mm. 3 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de op..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 29,6 mm. 30 eticheta..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 29,6 mm. 30 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de ..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 25,4 mm. 33 eticheta..
Se recomanda folosirea in imprimanta inkjet, laser si copiator (negru sau color). Dimensiuni : 70 x 25,4 mm. 33 eticheta / coala.Soft-ul vine in ajutorul celor care folosesc etichetele autoadezive Optima. Aplicatia se poate descarca gratis de pe www.vectorinternational.ro si ruleaza sub sistemul de ..